O domu zdravlja Bulevar

Nazad

Dom zdravlja bulevar se nalazi u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 294Dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Sa lokacijom u čuvenom Bulevaru, na potezu izmedju pijaca Djeram i Cvetko, blizu raskrsnice sa Batutovom, ovaj Dom zdravlja je idealan komšija za gradjane Zvezdare, Vračara i ostalih centralnih gradskih opština. Stanovnici Olimpa, Konjarnika, naselja na Gročanskom putu, Severnog i Južnog Bulevara i mnogih drugih krajeva ne moraju više da čekaju u višesatnim redovima.

Ne morate da živite u ovom kraju da bi koristili naše usluge. Dom zdravlja Bulevar je veoma praktična lokacija i za one koje radne obaveze vezuju za uži centar Beograda.

To naravno važi i za firme koje imaju visoko izraženu društvenu odgovornost i obezbedjuju svojim zaposlenima privatnu zdravstvenu negu.

Dom zdravlja Bulevar pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti. Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom vrhunskom opremom.

Trudićemo se svakodnevno da naše osoblje i doktori u Domu zdravlja Bulevar pruže onakvu uslugu kakvu zaslužuju dostojanstveni Beogradjani - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Dom zdravlja Bulevar je deo Medigroup-e najvećeg privatnog zdravstva u Srbiji.

Dom zdravlja Bulevar - lokacija i izgled doma zdravlja noću