Posebni MediGroup programi

Nazad

Paket pregleda "Čekiraj se"

Uz snažnu podršku ovogodišnjem Beogradskom maratonu 22. aprila kroz brigu o zdravstvenom stanju svih učesnika, u MediGroup domovima zdravlja i Opštoj bolnici kreirali smo paket pregleda "Čekiraj se".

Celokupan tekst

Paket usluga "Korak po korak"

Redovni sistematski pregledi i kontinuirano praćenje zdravlja, rasta i razvoja deteta od strane odabranog pedijatra, preduslov su za zdravo odrastanje mališana. Zato smo u domovima zdravlja MediGroup uveli paket usluga pod nazivom “Korak po korak” koji uključuje godišnje preventivne preglede i samo lečenje uz mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.

Celokupan tekst

Zimski sportovi

Pripremite se za sezonu zimskih sportova

Za uživanje u zimskim sportovima presudna je dobra fizička forma i pripremljenost: ojačani mišići, zdravi zglobovi i dobro opšte zdravstveno stanje.

Celokupan tekst

Centar za rane

Hronične rane su težak problem, ali istovremeno uspešno rešiv u Centru za rane DZ Bulevar MediGroup. Smatra se da 1-2% stanovništva, tokom svog životnog veka, ima neku od hroničnih rana (venski ulkus, dekubitus, dijabetesno stopalo, arterijski ulkus i druge rane).

Celokupan tekst

Terenska služba – kućne posete

Tim lekara i medicinskih sestara Doma zdravlja Bulevar u mogućnosti je da obezbedi kontinuirani zdravstveni nadzor onima kojima je ovakva vrsta podrške potrebna.

U okviru organizovanog kućnog lečenja bolesnika pružaju se sledeće usluge:

Celokupan tekst

Mezoterapija

Osim vidljivih estetskih rezultata u podmlađivanju kože lica, vrata i dekoltea, ovaj medicinski tretman uspešno rešava probleme sa celulitom, a topi i masne naslage tamo gde ne pomažu ni dijeta ni vežbe

MEZOTERAPIJA je savremena neinvazivna medicinska metoda kojom se male količine koktela (vitamina, minerala, prirodnih ekstrakta, amino kiselina...) unose u mezoderm (srednji sloj kože). Mezoterapiju je 1952. godine u Francuskoj prvi primenio doktor Mišel Pistor. A, danas mezoterapija, u mnogim zemljama, pripada tradicionalnoj medicini i koristi se u neurologiji, ginekologiji, dermatologiji, kao i estetskoj medicini.

Celokupan tekst