MediGroup Vesti

Nazad

Novi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu

U želji da svoje usluge učini dostupnim ­­što većem broju građana, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup, je na još jednoj lokaciji u Beogradu, na Dorćolu, otvorio Dom zdravlja.

Celokupan tekst

Stomatološka ordinacija Doma zdravlja MediGroup Bulevar

U okviru Doma zdravlja MediGroup Bulevar otvorena je i stomatološka ordinacija. Uz vrhunske materijale i najsavremenije terapijske metode, na raspolaganju su vam usluge iz oblasti konzervative i endodoncije, paradontologije, oralne hirurgije, protetike, estetske stomatologije, dečje i preventivne stomatologije. 

Celokupan tekst

Dom zdravlja Dr Ristić - nova lokacija

Obaveštavamo vas da Medigroup Dom zdravlja Dr Ristić od 12. novembra možete posetiti i na još jednoj lokaciji, u Pariske komune 26 gde do kraja novembra možete ostvariti 50% popusta na sve preglede osim na usluge laboratorije, terenske službe i medicine rada.

Celokupan tekst

Novi Medigroup Dom zdravlja u Beogradu

Čast nam je da Vas obavestimo da je Medigroup Dom zdravlja Bulevar otvorio svoja vrata 26. marta 2015. godine.

Dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Celokupan tekst

Zdravstvena platforma Medigroup

MEDIGROUP zdravstvena platforma je nastala udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa više decenijskom tradicijom - Dom zdravlja "Dr Ristić" Novi Beograd, Dom zdravlja "Jedro" Novi Beograd i "Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem".

Celokupan tekst

Miloš Klinika

MEDIGROUP zdravstvena platforma postala je bogatija za još jednu ustanovu članicu - Miloš kliniku, specijalnu bolnicu za oftalmologiju sa centrom za refraktivnu hirurgiju.

Celokupan tekst

Saradnja sa Centrom za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju dece

Razvoj deteta je složen proces koji zavisi od brojnih unutrašnjih i spoljašnjih faktora, podložan je raznim promenama i ne odvija se uvek skladno. Roditelji imaju veliku ulogu u ovom procesu, kao i odgovornost da detetu osim nege pruže adekvatnu stimulaciju njegovih potencijala.

Stoga je rana dijagnostika teškoća u razvoju deteta, od prvih dana života do 7. godine, od izuzetnog značaja jer omogućava blagovremeno intervenisanje.

Celokupan tekst