MEDIGROUP SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA IZ ZEMLJE I INOSTRANSTVA

Nazad

POZOVITE DIREKTAN TELEFON 0114040200

Za sve pacijente kojima je neophodna brza i adekvatna lekarska pomoć, MediGroup obezbeđuje siguran sanitetski prevoz, najsavremenijim sanitetskim vozilom u zemlji i regionu, kao i avionski transport pacijenata iz inostranstva.

Sa višedecenijskim iskustvom vršimo prevoz nepokretnih bolesnika, prevoz invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice ili od kuće do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i/ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta.

U zavisnosti od prirode bolesti pacijenta ili na njegov zahtev, obezbeđuje se i medicinska pratnja pacijenata uz lekare određene specijalnosti, lekare opšte prakse ili medicinskih tehničara, ukoliko nije neophodna pratnja lekara.

Prevoz bolesnika se obavlja sanitetskim vozilom sa najsavremenijom opremom i u njemu se može ukazati svaka vrsta pomoći od kardiopulmonalne reanimacije, do infuzione terapije i imobilizacije.

Obezbeđujemo transport pacijenata u Beogradu, kao i na teritoriji cele Srbije. Transport pacijenata u inostranstvu obavlja se sanitetskim vozilom, ili uz avionski prevoz pacijenata, uz adekvatnu medicinsku pratnju tokom transporta, kao i od aerodroma do ustanove.

POZOVITE DIREKTAN TELEFON 0114040200

Transport sanitetskim vozilom obavljamo i do aerodromaTransport sanitetskim vozilom obavljamo i do aerodroma do Doma zdravlja dr.Ristić, uz pratnju medicinskog osoblja

Sanitetski prevoz - Dom zdravlja dr.Ristić