Novi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu

Nazad

U želji da svoje usluge učini dostupnim ­­što većem broju građana, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup, je na još jednoj lokaciji u Beogradu, na Dorćolu, otvorio Dom zdravlja.

Time je našim sugrađanima omogućio pristup najkvalitetnijoj usluzi iz domena primarne zdravstvene zaštite. Novi MediGroup Dom zdravlja se nalazi u srcu Dorćola, na adresi Cara Dušana 58. Sa velikim brojem specijalnosti u svom sastavu ima apoteku, laboratoriju i RTG kabinet. Sve ordinacije opremljene su dijagnostičkom i drugom vrhunskom opremom, uz stručan i posvećen tim.

Povodom otvaranja Doma zdravlja DorćolMediGroup je za sve svoje sugrađane pripremio brojne pogodnosti koje će trajati tokom celog novembra i odnose se na Dom zdravlja Dorćol, a među njima su i besplatni pregledi iz određenih medicinskih oblasti. Pored toga, u cilju obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, MediGroup Dom zdravlja Dorćol posvetiće čitav mesec borbi protiv ove bolesti, pa će tako svake subote tokom novembra, u periodu od 8 do 10 časova, našim sugrađanima biti dostupno besplatno merenje nivoa šećera u krvi, procena rizika za tip 2 dijabetes mellitusa,  kao i savetovanja sa našim lekarima o zdravim navikama i fizičkim aktivnostima koje smanjuju rizik od pojave ove bolesti.

Pored nove lokacije na Dorćolu, MediGroup je dostupan na još 12 lokacija u Beogradu i jednoj u Novom Sadu, raspolaže kadrom od preko 700 stalno zaposlenih i pokriva više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih Domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju. Zahvaljujući stručnom i posvećenom timu, MediGroup danas ima oko 400 hiljada zadovoljnih pacijenata koji obaveviše od pola miliona  procedura. MediGroup predstavlja jedini sveobuhvatni privatni zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija.