Međunarodni pacijenti

Nazad

Za potrebe svih vas koji ste na privremenom ili stalnom boravku u Srbiji a građani ste drugih država Dom zdravlja Bulevar je u potpunosti organizovan da vam pruži neophodne zdravstvene usluge.

 

  • Za sve naše gradjane koji su sa privremenim ili stalnim boravkom u inostranstvu Dom zdravlja Bulevar pruža primarne i sekundarne zdravstvene usluge po najvećim standardima i veoma konkurentnim uslovima.Medjunarodni pacijenti
  • Za sve vas koji ste građani drugih država i želite da obavite intervenciju unutar Doma Zdravlja Bulevar sa našim svetski priznatim stručnjacima pripremićemo za vas najadekvatniji aranžman.
  • Ukoliko imate potrebe da kontinuirano budete korisnici naših usluga pripremićemo za vas posebne pakete.
  • Naša politika kvaliteta poseduje najvazniji TUV sertifikat kao garanciju naših visokih internacionalnih standarda.
  • U našem okruženju ćemo se potruditi da vam izadjemo u susret bez obzira na to odakle dolazite i koji jezik govorite jer želimo da u potpunosti i uvek razumemo vaše potrebe i unapredimo kvalitet vaših života.
  • Bilo da imate potrebe za klasičnim pregledom, laboratorijskim nalazima, dijagnostičkim pregledom, neko urgentno stanje, želite kontinuirano praćenje vašeg zdravlja ili morate da obavite neku specijalističku intervenciju mi izlazimo u susret vašim zahtevima.
  • Dom zdravlja Bulevar prihvata kartice svih velikih zdravstvenih osiguranja.

Za više informacija o THS-u kliknite ovde.

Za više informacija o porodilištu kliknite ovde.

Za više informacija o hirurgiji kliknite ovde.

Za više informacija o sistematskim pregledima kliknite ovde.

Za više informacija o medicini rada kliknite ovde.

Za sve dodatne informacije pozovite naš call centar ili pošaljite upit i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.