KALENDAR AKCIJA

Nazad

Februar

U periodu od 1. do 28. februara odobravamo do 50% popusta na usluge fizikalne medicine u svim Medigroup domovima zdravlja. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Mart

Tradicionalni mesec u kome su za dame svi pregledi do 50% jeftiniji u svim Medigroup domovima zdravlja. Popusti važe u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

April

U mesecu aprilu obezbedili smo vam do 50% popusta na usluge oftalmologije. Popusti važe u svim Medigroup domovima zdravlja. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Maj

Od 01. - 31. maja Medigroup domovi zdravlja vam nude do 50% niže cene za ultrazvučnu dijagnostiku. Popusti važe u svim Medigroup domovima zdravlja. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Jun

Od 1. - 30. juna odobravamo do 50% popusta na urološki program u svim Medigroup domovima zdravlja. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Jul

U mesecu julu očekuje vas specijalna letnja akcija u svim domovima zdravlja Medigroup.

Avgust

U avgustu odobravamo do 50% popusta na usluge dermatologije. Popusti važe u svim Medigroup domovima zdravlja. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Septembar

U periodu od 1. do 30. septembra možete obaviti kardiološke preglede po cenama nižim do 50%. Popusti važe u svim domovima zdravlja Medigroup-e. Preglede možete obaviti u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Oktobar

U oktobru smo vam obezbedili do 50% popusta na usluge ginekologije. Preglede možete obaviti u svim domovima zdravlja Medigroup, domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Novembar

U novembru vas očekuje do 50% popusta na usluge endokrinologije. Preglede možete obaviti u svim Medigroup domovima zdravlja, domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.

Decembar

Decembar je mesec u kome su za gospodu svi pregledi do 50% jeftiniji u svim domovima zdravlja Medigroup. Popusti važe u domu zdravlja Jedro, domu zdravlja Bulevar i u Domu zdravlja Dr Ristić na sve tri lokacije.