9 na 9

Nazad

MEDIGROUP je od 1.10.2014. uvela novu uslugu pod nazivom “9 na 9” koja vam omogućava da praćenje trudnoće i porođaj u Opštoj bolnici MediGroup platite u nekoliko mesečnih rata.

Trudnoću možete voditi kod odabranog ginekologa u našim članicama: Dom zdravlja Dr Ristić, Dom zdravlja Jedro ili Poliklinici Opšte bolnice MediGroup i vašu bebu doneti na svet u savremenom i komfornom porodilištu Opšte bolnice MediGroup.

Program "9 na 9" u porođajnom i postporođajnom periodu podrazumeva sledeće usluge i negu:

ZA MAMU

 • porođaj bilo da je prirodnim putem, sa ili bez anestezije ili carskim rezom (po indikaciji ginekologa)
 • osnovne laboratorijske analize
 • svu potrebnu negu, medikamente i neophodne preglede lekara specijalista
 • ranu postoperativnu rehabilitaciju
 • skidanje konaca posle carskog reza
 • ginekološku kontrolu posle izlaska iz bolnice
 • edukaciju - kako da na pravilan način podižu, hrane, kupaju i neguju svoju bebu

ZA BEBU

 • vitamin K
 • engerix B (za one koji nastavljaju vakcinaciju u državnim domovima zdravlja)
 • BCG vakcina
 • BERA test - provera evociranih auditivnih potencijala novorođenčeta
 • ultrazvučni pregled srca, kukova, abdomena kao i ultrazvučni pregled bebine glavice (po indikaciji pedijatra)
 • pedijatrijski pregled 3 do 5 dana po izlasku iz porodilišta
 • osnovne bakteriološke analize za bebu kao i osnovne analize krvi
 • metabolički skrining na hipotireozu i fenilketourije

Program 9 na 9 je osmišljen kako bi se budućim mamama i tatama obezbedila mogućnost plaćanja na rate i znatno finansijski olakšao tako važan period u njihovim životima. Ovaj program uključuje:

 • Vođenje trudnoće
  Kontinuirano praćenje trudnoće od momenta uključivanja u program koje podrazumeva redovne kontrolne ultrazvučne preglede kod ginekologa na mesec ili mesec i po dana, double test, ekspertski ultrazvuk, OGTT test (na indikaciju ginekologa) i osnovne laboratorijske analize.
 • Pretporođajna priprema
  Celokupnu pretporođajnu pripremu koja obuhvata: sve CTG preglede, kompletnu laboratorijsku pripremu za porođaj, pregled interniste sa EKG-om i konsultaciju anesteziologa kao i briseve grla i nosa za oca ukoliko želi da prisustvuje porođaju.
 • Porođaj u porodilištu Opšte bolnice MediGroup
  Porođaj u Porodilištu Opšte bolnice MediGroup bilo da je prirodnim putem, sa ili bez anestezije ili carskim rezom (po indikaciji ginekologa).

Pružamo vam i sve najsavremenije usluge koje postoje u današnjoj svetskoj ginekologiji. Ukoliko imate potrebe za korišćenjem posebnih postupaka prenatalne dijagnostike kao što su: biopsija horiona, amniocenteza, kordocenteza, Nifty-prenatalna neinvazivna dijagnostika, i usluge cell saver-a tokom porođaja, u mogućnosti smo da vam ih ponudimo po našem redovnom cenovniku.

Kako izgleda ceo postupak?

Cena programa „9 na 9“ iznosi 270.000,00 rsd, uključuje sve tri faze, i deli se na mesečne rate od momenta kada se uključite u program (najkasnije do 28-e nedelje). Koncept je kreiran tako da omogućava ili vaginalni ili porođaj carskim rezom. Blizanački porođaj se dopunski definiše.

Prilikom potpisivanja Ugovora dobija se evidenciona lista koja predstavlja spisak pregleda i analiza koje ulaze u program, kao i vreme (po nedeljama trudnoće) kada su planirani određeni pregledi i analize. Sve što ginekolog eventualno dodatno traži (dodatni pregled specijaliste, laboratorijske analize koje nisu na evidencionoj listi...), plaća se po redovnom cenovniku ustanove.

U saradnji sa Bio Save kompanijom, ekskluzivno samo za pacijentkinje MediGroup-e na raspolaganju Vam je i Vita 34 - vrhunska usluga skladištenja matičnih ćelija vaše bebeU saradnji sa Bio Save kompanijom, ekskluzivno samo za pacijentkinje MediGroup-e na raspolaganju Vam je i Vita 34 - vrhunska usluga skladištenja matičnih ćelija vaše bebe. Bio Save program "9 posle 9" Vam omogućava da ovu uslugu platite na 9 mesečnih rata bez učešća, sa opcijama perioda skladištenja na 20, 30, 40 ili 50 godina.

Ukoliko se budete porađali u Opštoj bolnici MediGroup, Bio Save Vašoj bebi poklanja jednogodišnje MedUNIQA VITAL START dobrovoljno zdravstveno osiguranje za vanbolničko lečenje u vrednosti do 1.000 evra

Kada se odlučite za program „9 na 9“, u MediGroup Opštoj bolnici dočekaće vas konsijerž koji će za vas organizovati posetu porodilištu, potpisivanje ugovora i pružiti vam sve dodatno potrebne informacije.

 

Zakazivanje: Call Centar Opšte bolnice MEDIGROUP 011 40 40 100

Osoba za kontakt u bolnici je konsijerž Jelena Dragumilo

Adresa: Milutina Milankovića 3, 11070 Novi Beograd

U ime MediGroup tima zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Posebna napomena: Program " 9 na 9" ne podrazumeva porođaj od strane Prof Ljubića.

Ovde pogledajte sve usluge ginekologije i akušerstva